top of page

Beste klant,

Sommige zenders zijn weg, andere zijn bijgekomen

Wil je de "verdwenen" zenders terug, bel dan naar TV Vlaanderen op 02 790 2 790  dan weet men dat er interesse is/was  en komen ze misschien terug...

Nieuw --> Voor de Voetballiefhebbers --> Eleven Sport. 6 Voetbalzenders 

 

 

 

 

 

 

OOK NIEUW: BBC-ZENDERS:

Goed nieuws! Het was al lang een wens van veel van onze klanten, en daarom zijn we heel trots en blij dat we vanaf 1 juni 2020 ons zenderaanbod uitgebreid hebben met twee BBC-zenders: BBC First en BBC Entertainment.
 

• Op BBC First kijk je naar de beste en meest originele Britse misdaadseries met Nederlandse ondertiteling, zoals Sherlock, Luther en Midsomer Murders. De zender biedt meesterlijke Britse series, met unieke karakters en onvergetelijke verhalen. BBC First wordt toegevoegd aan het tv-abonnement Basic+.
 

• Met BBC Entertainment haal je de crème de la crème op het gebied van drama en comedy in huis: van exclusieve premières van dramaseries tot terugkerende comedyklassiekers als One Foot in the Grave, Alan Carr en Only Fools and Horses. Deze zender is beschikbaar voor klanten met een Basic Light tv-abonnement.
 

Op beide zenders zal Nederlandstalige ondertiteling beschikbaar zijn. 

Vanaf 1 juni 2020 is er dus ook een gewijzigde zenderlijst van TV VLAANDEREN. Heb je een ontvanger die niet automatisch een nieuwe zenderlijst inlaadt en dus zwart beeld op een of meerdere zenders? Laad dan op 1 juni je zenderlijst opnieuw in.
 

OOK NIEUW: MENT

Zing je graag mee met de populairste Vlaamse, Nederlandse of Duitse hits? Warm je stembanden al maar op! Vanaf 1 juni 2020 voegt TV VLAANDEREN Ment TV toe aan het satelliet tv-abonnement Basic Light.

Ment TV werd in 2010 gelanceerd en spitst zich vooral toe op de tv-kijker met een hart voor de Vlaamse muziek. Laura Lynn, Christoff, Micha Marah,… ze komen er allemaal aan bod met hun grootste hits. 
 

Live TV app

Wil je het nieuws op de trein volgen? Je favoriete film in het park bekijken? Je tv-avond plannen met behulp van de tv-gids? Alles kan met de Live TV app van TV VLAANDEREN. Kijk nu je favoriete programma’s op je smartphone, tablet of pc waar en wanneer je wilt!

Heb je een Smart TV? Dan kan je de Smart TV app installeren en via je vertrouwde televisie al je favoriete programma’s bekijken. Met deze app kan je ook genieten van alle interactieve functies zoals Restart & Replay, tv-gids,… en dat allemaal zonder hd-ontvanger. De Smart TV app is beschikbaar op de Smart TV’s van onder andere Samsung, LG, Panasonic, Sony, Philips,…
(bekijk de volledige lijst op www.tv-vlaanderen.be/smart-tv).

Wil je graag de Live TV of Smart TV app installeren?
-> Meer info vind je op www.tv-vlaanderen.be/klantenservice.

 

Restart & Replay 

Heb je de interactieve functies Restart & Replay al ontdekt? Met Restart kan je zonder probleem je favoriete programma herstarten als je net te laat was om het begin te bekijken. Heb je het volledige programma gemist? Of wil je de vorige aflevering bekijken? Met Replay kan je tot 7 dagen een heleboel programma’s herbekijken.
 

Overige zenderwijzigingen:

FightBox

Er komt nóg een nieuwe zender in je pakket: ook vanaf 1 juni 2020 kan je kijken naar FightBox, een actievolle vechtsportzender waarmee je de hele dag kan genieten van mixed martial arts (MMA), boksen, worstelen, kickboksen, sumoworstelen, en karate. Hiermee biedt FightBox een compilatie van de beste vechtsporten van over de hele wereld. De zender Fightbox is beschikbaar voor klanten met een Basic Light tv-abonnement.
 

Discovery zenders verdwijnen:

Daarnaast verdwenen op 1 juni 2020 de zenders van Discovery uit ons zenderpakket. Dit betekent dat de zenders Discovery Channel, Discovery HD Showcase, Animal Planet, Eurosport 1 en 2, Investigation Discovery en TLC niet meer te zien zijn.

Meer info nodig ?

Ga naar uw vertrouwde TV Vlaanderen dealer in Wachtebeke: E.R.S. Telecom , men helpt je er graag verder.

Eleven Sport.jpg
bottom of page